Kategorije

Rez - Emisija o filmu

Emisija o filmu, kinematografiji, filmskoj glazbi, glumcima i redateljima. Emisiju uređuje i vodi Slaven Malikanović

Interview

Razgovor namijenjen objavljivanju u tiskovnim medijima, radiju ili televiziji.

Javni poziv

Javni poziv

Vijesti

Aktualnosti iz županije, zemlje i svijeta.

Gospodarstvo

Emisija o gospodarstvu koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme, no i donosi i priče s mikro malih i srednjih poduzeća i novih tehnologija. Urednica i voditeljica Ružica Lozančić

Zoon Politikon

Politička emisija koja obrađuje aktualne teme, najvažnije političke događaje i probleme te društvena pitanja u regiji, državi i svijetu. U našem programu svakog utorka od 10:15 sati. Urednica i voditeljica je Andrea Jezidžić.

Pregled tjedna

Kratki pregled događaja koji su obilježili tjedan u Bosni i Hercegovini, regiji i svijetu. Svakog petka u 17:15 sati. Urednica i voditeljica je Andrea Jezidžić.

Rock antologija

Emisija posvećena rock glazbi svakoga petka od 20:30h. Urednica i voditeljica je Andrea Jezidžić.

Crna kronika

Rubrika posvećena kriminalu, prometnim i drugim nesrećama, odnosno sličnim događajima koji izazivaju smrt, ozljede ili masovnu štetu.

Otvoreni program

Aktualne dnevne teme. U programu od 14:15-15:00 sati.

Vremeplov

Emisija koja obrađuje izvođače, glazbene stilove, značajne događaje i sve što je ostavilo utjecaja na glazbu kakvu poznajemo. Emisiju slušajte svakog ponedjeljka i petka u 17:15h.

Duhovne minute

Nedjeljna čitanja, razmatranja, duhovni poticajni tekstovi i glazbeni brojevi... sve u emisiji "Duhovne minute" koja je na našem rasporedu subotom od 10:15 i nedjeljom od 9 sati.
Pregledavate mobilnu verziju stranice.