10.06.2014. 09:28, Glazba

 

 

Opća Opasnost izdali novi album

Jedan od najpopularnijih hrvatskih rock sastava, Opća Opasnost, objavio je svoj novi album Rocker... To Sam Ja.


Luksuzno limitirano izdanje albuma Rocker... To Sam Ja bogato je opremljeni multimedijalni boxset koji sadrži CD sa 10 odličnih novih pjesama i bonus DVD pod nazivom Zadnja Stanica - Županja live 2013. na kojem je snimak trijumfalnog koncerta koji je bend s gostima održao 23. prosinca 2013. u Županji.

Rocker... To Sam Ja novi je studijski album benda u suradnji Croatia Records, a koji je u prodaju krenuo tri godine nakon hvaljenog albuma "Vrati Se Na Svjetlo" na kojem se nalaze hitovi Uzalud Sunce Sja, Pobjeg'o Sam i Tvoje Ime Čuvam.


"Rocker... to sam ja - to je sloboda! Ljudi koji će ovo čuti i kojima se ovo svidi, te svi oni koji se osjećaju tako, sad će imati apsolutno pravo reći - Rocker... to sam ja!", rekao je Pero Galić, pevač benda i nekadašnji pevač Divljih Jagoda, o novome albumu i dodao: "Od prošlog albuma i 2011. godine mi sjedimo i razgovaramo o novom albumu i bilo je užasno teško jer je svakom glazbeniku na svijetu borba kako napraviti bolju pjesmu ili album ili ostati barem na tome tragu.

Dugo smo se borili s pjesmama, svu svoju snagu smo uprli u novi materijal, Mario Vestić i mi radili smo dan i noć i nadam se da će se ljudima svidjeti novi materijal!"


Album možete poslušati ovdje.

Pregledavate mobilnu verziju stranice.