12.03.2017. 10:29, Interview

 

 

SPARK traži svoju četvrtu generaciju startupa. Natječaj je otvoren do 16.3.2017

SPARK vam osigurava korištenje prostora i opreme,stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora te pomoć prilikom izlaska na tržište s gotovim proizvodom, uključujući pristup mogućim izvorima financiranja i suradnju s investitorima. Dodatni razlog zašto pokrenuti startup baš kod nas jest SPARK caffe i mnogi zabavni sadržaji koji su vam dostupni na korištenje (XBox, PlayStation, Uno,…). Pokažite hrabrost i prijavite se na startup program u kojem vas očekuju domaći i inozemni stručnjaci iz različitih sektora koji će vam pomoći ući u poslovni svijet. Ovo neke od tema koje tražimo koje vam mogu poslužiti kao inspiracija:

  • digitalni sport
  • internet stvari u industriji, trgovini, sigurnosti, financijama ili edukaciji
  • digitalna trgovina
  • digitalno zdravlje i fitness
  • mobilne aplikacije

Ukoliko smatrate da svojim znanjem i vještinama možetedoprinijeti jednom od timova u SPARKu, i dalje se možete prijaviti, dakle nije nužno imati vlastitu ideju. Forma za prijavu je vrlo jednostavna i neće vam oduzeti puno vremena. Ispunite prijavu i postanite diostartup svijeta!

U želji da dobijete sve potrebne informacije prijeslanja vaših prijava, organiziramo Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak, 14.3.2017. u trajanju od 15 do 17 sati. Ako imate nekih dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi s prijavom na startup program, na raspolaganju će biti sedam mentora koji će sa zadovoljstvom odgovoriti na sve vaše upite. Dođite i informirajte se na vrijeme!


Gost u našem programu bio je Marko Zeljko, menadzer SPARKa, s kojim je razgovoarala Ružica Lozančić

Pregledavate mobilnu verziju stranice.