18.07.2017. 09:09, Obavijesti

 

 

Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2017. godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša


Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije raspisalo je Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2017. godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša na poziciji „Ostale potpore-sredstva za zaštitu okoliša“ iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava projekata za raspodjelu sredstava namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH u ukupnom iznosu od 500.000,00 KM. Sredstva su namijenjena za projekte i programe upravljanja otpadom i zaštitu kaptaža i izvorišta vodovodnih sustava.

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 20 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije.

Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2017. godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša na poziciji „Ostale potpore-sredstva za zaštitu okoliša“ iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH, obrazac za prijavu projekta/programa na Javni poziv te obrazac za financije možete preuzeti na web stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com u rubrici Javni pozivi.

Pregledavate mobilnu verziju stranice.