28.07.2017. 07:50, Sport

 

 

9. memorijalni turnir street basket

I ove godine kao i proteklih velika nam je čast organizirati 9. po redu memorijalni "Street Basket" turnir u uličnoj košarci, koji će se održati na igralištu osnovne škole "fra Miroslava Džaje" u Kupresu...


Turnir je ZATVORENOG karaktera (samo kuprešaci mogu sudjelovati) što apelira na sve kuprešake i kuprešanke da se u što većem broju odazovu i uveličaju ovu, tradicionalnu manifestaciju.


Kao što u samom nazivu kaže "memorijalni" jer ga je kao što znate započeo naš pokojni Ju
re Herceg - Juka u čast i sjećanje na poginule mlade kuprešake, no sudbina je tako htjela da i naš Jure postane dio onih kojih se sjećamo i zbog kojih ovaj memorijalni turnir ima tako poseban karakter.


Nitko nije rođen da ima talenat za sve, da zna i da se može baviti što vidi i što mu je želja, pa tako i Vi dragi kuprešaci, iako niste možda stvoreni za košarku, niste je igrali, nije bitno, bit je da se kroz ovaj turnir zajedništva i zabave, poklonimo svim mladim kuprešacima koji su nas rano napustili.


Znamo da se svaku godinu prijavi dosta muških ekipa, no ove godine poseban apel šaljemo ženskom dijelu populacije da se prijave i učine ovaj turnir još atraktivnijim i ljepšim...


P.S.Sljedece godine očekujte spektakl jer punimo10.g.  


Dođite, prijavite se, zabavite se, a i pokažitemožda neki skriveni talent...  

Za više info. kao i prijave ekipamogu se dobiti/izvršiti putem ovih brojeva: -

 063 / 734-466 (Joe)
 063 / 141-496 (Nidzo)

Šaljemo vam sportski pozdrav ividimo se skoro... ;

 

basket.jpg


Pregledavate mobilnu verziju stranice.