30.08.2017. 14:22, Javni poziv

 

 

Javni poziv za prijavu projekata/programa za raspodjelu sredstava namijenjenih za Potpore zdravstvenim institucijamaMinistarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih raspisuje Javni poziv za prijavu projekata/programa za raspodjelu sredstava namijenjenih za Potpore zdravstvenim institucijama utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2017. godinu.


U proračunu Hercegbosanske županije za 2017. godinu planirana su sredstva za „Potpore zdravstvenim institucijama“ u iznosu od 500.000,00 KM.


Pravo prijave na Javni poziv imaju zdravstvene ustanove Hercegbosanske županije.
Raspodjela sredstava s tekućeg transfera „Potpore za zdravstvene institucije“ vršit će se u svrhu potpora zdravstvenim institucijama za izmirenje dospjelih doprinosa iz zdravstvenog osiguranja zaključno s 2016. godinom.


Rok za podnošenje prijave je 10 (deset) dana od dana objave na oglasnoj ploči Vlade Hercegbosanske županije i na web stranici Vlade www.vladahbz.com.


Javni poziv za prijavu projekata/programa za raspodjelu sredstava namijenjenih za Potpore zdravstvenim institucijama utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2017. godinu, te obrazac za prijavu projekta/programa možete preuzeti na web stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com u rubrici Javni pozivi.

Pregledavate mobilnu verziju stranice.