Javna rasprava Nacrta Zakona o radu Hercegbosanske županije - Kupreški Radio ::: 24h uz Vas!

 

11.09.2017. 13:51, Obavijesti

 

 

Javna rasprava Nacrta Zakona o radu Hercegbosanske županije


Na XXIV sjednici Skupštine Hercegbosanske županije usvojen je Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije i donesen Zaključak broj: 01-02-44.2/17 od 31.7.2017. godine kojim se zadužuje Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih da provede javnu raspravu o navedenom tekstu Nacrta Zakona o radu.

Imajući u vidu značaj samog Zakona za sve pravne i fizičke osobe na području Hercegbosanske županije Ministarstvo provodi aktivnosti kako bi tekst Nacrta Zakona učinilo dostupnim svim zainteresiranim subjektima s ciljem davanja mišljenja, sugestija i  prijedloga na navedeni Zakon  prije upućivanja u daljnju proceduru razmatranja i usvajanja od strane Skupštine Hercegbosanske županije.

Ovo Ministarstvo će provesti javnu raspravu o Nacrtu navedenog Zakona po svim općinama Hercegbosanske županije. Javna rasprava Nacrta Zakona o radu Hercegbosanske županije u Kupresu će se održati 14. rujna 2017. u Općinskoj sali od 13:00 do 15:00 sati. Ovim putem se pozivaju svi gospodarstvenici i ostali zainteresirani da pristustuju Javnoj raspravi u navedenom terminu.

Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije je dostupan  je u prilogu članka i na web stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com u rubrici: „ Dokumenti“- Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih kao i Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga na Nacrt Zakona o radu.poziv-nacrt_zakona_o_radu_hb.jpg

Pregledavate mobilnu verziju stranice.