Održana književna večer u Tomislavgradu - Kupreški Radio ::: 24h uz Vas!

 

18.11.2017. 17:45, Vijesti

 

 

Održana književna večer u Tomislavgradu

Sinoć je u hladnome Tomislavgradu održana topla i ugodna književna večer. Naime, u prostorijama Kulturno - informativnoga centra u Tomislavgradu, uz brojnu publiku i pitku pisanu riječ okupili su se priznati književnici, članovi Društva hrvatskih književnika Herceg BosneIvan Sivrić, Mijo TokićRadica Leko,Stanislav BašićRužica HrnjkašGrgo Mikulićfra Ćiro Lovrić i Ivan Baković.

Oni su čitajući svoju poeziju razgalili srca dobro raspoložene publike kojoj su obećali da će ovo druženje učiniti tradicionalnim.

Gospođa Radica Leko neka je od svojih djela poklonila publici dok je u ime Društva hrvatskih književnika Herceg - Bosne njihov predsjednik Ivan Sivrić knjige poklonio Gradskoj knjižnici.

Ovomu dodajmo da je ravnateljica Kulturno-informativnoga centra Danijela Papić u sklopu "Mjeseca hrvatske knjige" večeras svečano dodijelila priznanje "naj-čitatelju" Gradske knjižnice u Tomislavgradu profesorici Snježani Redžepagić.


- Ne samo da je profesorica Snježana "naj-čitateljica" s najvećim brojem pročitanih knjiga u protekloj godini, nego su i mladi članovi naše knjižnice najviše preporuka za dobru knjigu dobili upravo od nje - istaknuto je u obrazloženju priznanja.

Ovo ugodno druženje svojim izvedbama na glasoviru uveličali su učenici Osnovne glazbene škole Tomislavgrad.
 
 duvno_vecer_knjizevna.jpg
 
 

Ivana Ćurić/Tomislavcity


Pregledavate mobilnu verziju stranice.