04.12.2017. 16:12, Vijesti

 

 

Ana Šarić- studentica koja spaja fiziku i glazbu

Ana Šarić je studentica treće godine preddiplomskog studija fizike i informatike na Fakulktetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. Aktivno se bavi glazbom već  četvrtu godinu, a nastupa na raznim festivalima i manifestacijama.

Pjeva u „MoRS  Blues Band“ koji svira rock i blues klasike, i u „Flashback band“ koji se uglavnom  prilagođava slušateljima i publici. Ana pjeva i u duo formaciji Ana i Bane koji sviraju zabavne pjesme i ponešto strano.

Uskraćeno mi je slobodno vrijeme i odmaranje, ali sretna sam jer mi je vrijeme ispunjeno i navikla sam tako funkcionirati“, kaže za treći. ba Ana.

Za fakultet se odlučila jer voli prirodu koja je i opisana u zakonima fizike i matematike. Bez obzira na obaveze Ana je sigurna da je ključ dobre organizacije ljubav prema onom što radi. U svemu je potrebna potpora, a njoj su najveća potpora njeni najbliži.

Ana je u Kupresu poznata po otpjevanoj pjesmi „Tri mjeseca“ koja govori o ratu u Kupresu, a za koju je emotivno vezana.

Vjerujem da su se mnogi ježili na tekst ove pjesme, a meni je bilo bitno prenijeti emociju i s poštovanjem i s suosjećajnosti izvesti je što je najbolje moguće“, rekla je Ana.

Matea Romić / Ružica Klišanin

Treci.ba

ana_saric.jpg


Pregledavate mobilnu verziju stranice.