11.12.2017. 10:38, Vijesti

 

 

Iz "Binga" u Bugojnu otuđeno oko 64 000 maraka


U nedjelju, 10. prosinca 2017. godine oko 19 sati u Policijsku postaju Bugojno prijavljeno je razbojništvo u Trgovačkom centru “Bingo“ u Bugojnu, izvršeno od strane 4 maskirane osobe koje su bile naoružane sa dvije automatske puške i jednim pištoljem nepoznate marke. Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su policijski službenici Policijske postaje Bugojno, koji su tom prilikom došli do saznanja da su navedene osobe nasilno otvorile bočna vrata kroz koja su ušla u objekt, a zatim uz prijetnju oružjem prema zaštitarima, otuđili novac u iznosu oko 64.000,00 KM, nakon čega su se vozilom marke Audi A4 udaljili u nepoznatom pravcu.


O navedenom događaju obaviještene su sve policijske patrole, kao i policijske postaje, te je pokrenuta opsežna potraga za počiniteljima navedenog kaznenog djela. Izvršena je blokada užeg i šireg područja općine Bugojno, kao i blokada cestovnih komunikacija prema susjednim općinama.

U 20:45 sati u Policijsku postaju Bugojno prijavljeno je da u naselju Goruša, općina Bugojno, gori putničko motorno vozilo marke Audi A4, karavan, koje je u cijelosti izgorjelo, a za koje se sumnja da je korišteno prilikom izvršenja navedenog razbojništva.
Očevid na licu mjesta navedenih događaja izvršili su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a u suradnji  sa policijskim službenicima Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno.  

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno i Policijska postaja Bugojno poduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku i hvatanju počinitelja navedenog kaznenog djela, a sve u suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom.


Priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije. 

Pregledavate mobilnu verziju stranice.