12.12.2017. 14:54, Vijesti

 

 

Uhićene tri osobe koje su opljačkale "Bingo"


Federalna uprava policije identificirala je organiziranu kriminalnu grupu koja je izvršila kaznena djela razbojništva nad TC "Bingo" u Hadžićima i TC "Bingo" u Bugojnu, kojom prilikom je otuđen novac u iznosu oko 170.000 KM, a iste se također mogu dovesti u vezu i sa drugim, većim brojem kaznenih djela izvršenih na prostoru F BiH. U suradnji sa Ministarstvima unutarnjih poslova Sarajevske i Srednjobosanske županije, jučer su uhićene tri osobe, te izvršeno ukupno šest pretresa stanova. 


Prilikom pretresanja pronađene su automatske puške, pištolji, maske, veće količine novca, panciri, uniforme s natpisom „policija“, rotacijska svjetla, registarske tablice te drugi predmeti koji su korišteni za izvršenje navedenih kaznenh djela ili potječu  iz izvršenih kaznenih djela.

Također, prilikom pretresanja oduzeta su četiri motorna vozila za koja se sumnja da su korišteni za izvršenje razbojništava ili su kupljeni od novca iz počinjenih razbojništava.


Uhićeni su M.O., P.H. i T.M. iz Sarajeva koji će biti predani Županijskom tužiteljstvu Sarajevo na daljnje postupanje, priopćeno je, između ostalog, iz Federalne uprave policije. 


Pregledavate mobilnu verziju stranice.