19.12.2017. 22:19, Vijesti

 

 

Održana posljednja radionica u 2017. godini Udruženja za integraciju i razvoj

NASTAVAK EDUKACIJE JE PLANIRAN I U 2018. GODINI, A DODOBIVANJA GRANT SREDSTAVA PLANIRANE SU JOŠ 4 RADIONICE NA KUPRESU.


Dana 19. prosinca 2017. održana je posljednja radionica u2017. godini u sklopu projekta “Smanjenje nezaposlenosti putem partnerstava između lokalnih aktera” koji provodi Udruženje za integraciju i razvoj – „Stowarzyszenie Integracja i Rozwoj“ (www.sir.com.pl) iz Poljske.

 

Na jučerašnjoj radioci je sudjelovao dosad najveći brojpoljoprivrednih proizvođača i farmera s područja općine Kupres. 26 sudionika je imalo priliku na otvorenom panelu za diskusiju postaviti pitanja dosadašnjim koordinatorima projekta i dobiti adekvatne odgovore. Ujedno, predavači su napravili rezime dosadačnjih 6 radionica. Sudionici su se zahvalili predavačima na dosadašnjim radionicama čije su teme bile kvalitetno osmišljenje i korisne sudionicima. Pošto je projektom određeno financiranje 20 nezaposlenih osoba, a interes se pokazao znatno većim od utvrđenog broja, koordinatori su obećali da će pokušati svim sudionicima na proljeće 2018. omogućiti dobivanje sredstava u iznosu od 5.000,00 €. Vlastito sufinanciranje svakog korisnika iznosi 10% od iznosa.

 

Koordinatori i predavači su se zahvalili svim sudionicima na veoma aktivnom sudjelovanju i pohađanju radionica, kao i Općini Kupres na suradnji i aktivnom sudjelovanju Vesni Jurič, stručnoj savjetnici za poljoprivredu ispred Općine Kupres.Pregledavate mobilnu verziju stranice.