Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon pilane GORJE COP d.o.o. Glamoč

 

19.04.18 15:26 Vijesti


Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije upućuje svim zainteresiranima Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana GORJE COP d.o.o. Glamoč.


Investitor GORJE COP d.o.o. Glamoč, na adresi Glamoč bb, podnio je Ministarstvu graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za proizvodni pogon-pilana, instaliranog kapaciteta 5000 m3/god, u Glamoču, na zemljištu označenom kao k.č. 1/20 K.O. Glamoč.


Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se dobiti na uvid u prostorijama Ministarstva - sektor zaštite okoliša, soba broj 51, svakim radnim danom u vremenu od 9.00 do 15.00 sati i bit će omogućen svim zainteresiranima do 3. svibnja 2018. godine.


Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana GORJE COP d.o.o. Glamoč možete preuzeti na web stranici Vlade Hercegbosanske županije http://www.vladahbz.com u rubrici Javni pozivi.

 

Slika bannera nedostaje