Vijesti

Servisno učenje u umjetnosti u OŠ fra Miroslava Džaje
Zahvala svim djelatnicima koji su sudjelovali u projektu, posebno Ivani Ćubela, Miri Jonjić, Ivanki Čolić, Ivani Barišić i Ružici Pašalić, učenicima, načelniku Zdravku Mioču. Također i ravnateljici Genesis Project-a Dijani Pejić kao i djelatnicima, a posebno Goranu Radiću.
20.03.23 08:19
Kupreški maturanti posjetili Sajam karijera
Prijevoz maturantima osigurao je općinski načelnik, gospodin Zdravko Mioč
18.03.23 10:32
Književna tribina Breviarium poeticum
U prvom dijelu programa predviđeno je čitanje duhovne poezije hrvatskih pjesnika koje će izvoditi članovi Kluba studenata hrvatskoga jezika i književnosti Franjo Milićević, Ivana Miličević, Ema Tadić, Ivan Dugandžić i Boris Rozić.
17.03.23 10:19
„Neizostavna uloga župnika u izabranim ženidbenim pitanjima“ - Korona Bugojanskoga dekanata u župi Suho Polje.
Tema korone, u skladu s odlukom Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog, bila je: „Neizostavna uloga župnika u izabranim ženidbenim pitanjima“, a predavač je bio – doc. dr. sc. vlč. Ilija Marković
17.03.23 08:13
Osnovci u Gradskoj knjižnici
Tamo su ih dočekali djelatnici Hrvatskog doma Kupres. Gospođa Ljerka Maleš im je održala predavanje o knjižnici, broju i vrstama knjiga koje knjižnica posjeduje, načinu posuđivanja knjiga te zašto je važno čitanje. Nakon toga su obišli prostorije knjižnice, razgledavali knjige i boravili u uredima gdje se dolazi prilikom učlanjivanja ili posuđivanja knjiga.
16.03.23 14:23
Nabavljena nova vozila u JKP "Kupres"
Kupnju strojeva financirala je Općina Kupres, Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije kao i Fond za zaštitu okoliša FBiH.
15.03.23 11:37
NAJAVLJUJEMO: Memorijalna utrka Tomislavgrad - Šujica - Kupres
Utrka je memorijalnoga karaktera, a to znači da se trči lagano u grupi iza zastava te se staje pored svih spomen obilježja. Ukupna duljina dionice je oko 40 km. Start memorijalne utrke bit će 10. 4. 2023. ispred spomenika hrvatskim braniteljima u Tomislavgradu.
15.03.23 08:13
Tko sve brine o potrošačima? Koja su Vaša prava? Poslušajte razgovor.
Zamisao ove udruge je da informira potrošače i trgovce o njihovim pravima i obavezama u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, a kako navode svakodnevno imaju pozive u pomoć iz svih dijelova naše zemlje.
14.03.23 11:37
Slijedeći popis