1. kolovoza Qpres Enduro – prva MTB utrka u BiH - na turističko rekreativnom centru Ski Kraljica na Stožeru

 

1. kolovoza Qpres Enduro – prva MTB utrka u BiH

Qpres Enduro, prva rekreativna MTB Enduro utrka u BiH međunarodnog karaktera, održat će se 1. kolovoza na Kupresu. Natjecanje će se odvijati u tri kategorije, seniori, juniori i žene, a misija organizatora je pružiti priliku amaterima i profesionalcima da pod okriljem lijepog vremena provedu dva dana vozeći brojne staze na Kupresu i okolici i družeći se s drugim entuzijastima.

enduro_staza.jpg

Organizatori očekuju da će prvo izdanje utrke okupiti preko 50 natjecatelja i preko 300 posjetitelja uključujući državljane Hrvatske, Italije, Austrije, Njemačke, Poljske, Srbije, Slovenije. ''Uz utrke kao glavni dio programa cilj nam je kroz dodatni program ukazati na potencijale i bioraznolikost Kupresa kao i prezentirati vještine izrade raznih rukotvorina.

Cilj je da ovaj događaj bude dugogodišnjeg karaktera čime bi Kupres, Hercegbosanske županija i BIH bile bogatije u turističkoj ponudi ljetnog turizma'', navode iz Udruge Organon i Kupres MTB Trails za Bljesak.info. Naime, u subotu, 31. srpnja, održat će se trening na označenim stazama uz korištenja ski-lifta te team building uz glazbu uživo dok je nedjelja 1. kolovoza rezervirana za utrku. Za 10 sati je predviđen start prve etape, a u 16 sati očekuje se ceremonija dodjele nagrada i proglašenje pobjednika u svim kategorijama (juniori, seniori te žene). Pored utrke, posjetitelje očekuje i sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda na platou ski-staze.


Redovne prijave su moguće do srijede 28.07.2021. godine do 23:59 sati.

LINK ZA PRIJAVE: https://www.facebook.com/kupresmtbtrails/posts/110274124640894enduro_biciklo.jpg
qpres.jpg 

Slika bannera nedostaje