11. Revija tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji: Glasajte za našu Luciju Patrun

27.06.24 08:52

Kultura

Podijeli

Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini “Stećak” u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika i Kulturno informativnim centrom Tomislavgrad organizira jedanaestu po redu Reviju tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske koje će se održati od 8. do 14. srpnja 2024. godine.

Pokrovitelji ovogodišnje revije su: dr. Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlada Hercegbosanske županije, Grad Biograd na Moru i općina Tomislavgrad.

Završna večer će se održati 12. srpnja 2024. godine s početkom u 20 sati na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu.

Uvod u ovaj događaj je i izbor najfotogeničnije sudionice Revije tradicijske odjeće i izbora za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Izbor je na Facebook stranici Udruge “Stećak”.

Na natječaj se prijavila i naša Lucija Patrun, koja je trenutno na osmoj poziciji u izboru od 21 djevojaka. Bilo bi lijepo da se svi uključimo i svojim glasovima pomognemo Luciji, jer ona često oblači narodnu nošnju za razliku od onih koji je obuku samo na izborima. Natjecanje je takvo da se svaki dan može dati jedan glas bez obzira jeste li već glasovali. Dakle, možete glasovati svaki dan po jednim klikom na srce ispod njezine slike putem ovog linka - najljepša Hrvatica

Lucija_Patrun.png

Glasovati možete od danas - 27. lipnja u 12 sati do 12. srpnja 2024. godine u 17 sati.Projekt se realizira uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Grada Biograda na Moru i općine Tomislavgrad.

 

Slika bannera nedostaje