13. memorijalni "Street Basket" turnir u uličnoj košarci u Kupresu

 

I ove godine kao i proteklih velika nam je čast organizirati 13. po redu memorijalni "Street Basket" turnir u uličnoj košarci, koji će se održati na igralištu OŠ fra Miroslava Džaje u Kupresu 08.08.2021.

Turnir je ZATVORENOG karaktera (samo Kuprešaci mogu sudjelovati) što apelira na sve Kuprešake i Kupreške da se u što većem broju odazovu i uveličaju ovu, već, tradicionalnu manifestaciju.

Kao što i sam naziv kaže "memorijalni", jer ga je kao što znate započeo naš pokojni Jure Herceg - Juka u čast i sjećanje na poginule mlade Kuprešake, no sudbina je tako htjela da i naš Jure postane dio onih kojih se sjećamo i zbog kojih ovaj memorijalni turnir ima tako poseban karakter.

Nitko nije rođen da ima talent za sve, da zna i da se može baviti svime što vidi i što mu je želja, pa tako i Vi dragi Kuprešaci, iako niste možda stvoreni za košarku, niste ju igrali, nije bitno, bit je da se kroz ovaj turnir zajedništva i zabave, poklonimo svim mladim Kuprešacima koji su nas rano napustili.

Jedanaesta godina u nizu, ekipa za organizaciju se malo "updateala" ali duh je ostao isti. Dođite i uživajte u loptanju pod obručima!;)

Za više info. kao i prijave ekipa mogu se dobiti/izvršiti putem ovog broja:

063 / 939-909 (Mirko)

063/ 138-455 (Mateo)

Šaljemo vam sportski pozdrav i vidimo se uskoro..

kosarka.jpg


 

Slika bannera nedostaje