Ako pitate publiku, Petar Grašo ima hit godine!

31.01.19 11:26

Glazba

Podijeli
graso.jpg

Ako pitate publiku, Petar Grašo ima hit godine!

Mjesec po mjesec, hit po hit, publika je birala i odabrala – nagrada Cesarica za hit godine pripala je Petru Graši za pjesmu "Ako te pitaju". Ova pjesma postigla je i najbolji rezultat u radijskom emitiranju i top ljestvicama te u broju pregleda na internetu. Autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić još su jednom dokazali zašto su neprikosnoveni autori koji uvijek pogode ukus publike.

Među dobitnicima mjesečnih nagrada Cesarica također su se našli i Željko Bebek, Mia, Domenica, Damir Kedžo, Opća Opasnost, a osim nagrade za hit godine dodijeljena je i nagrada za zabavni hit godine koja je otišla u ruke Željka Bebeka za pjesmu "Ako voliš ovu ženu" na kojoj je ostvario suradnju s Oliverom Dragojevićem dok je Općoj Opasnosti s pjesmom "Da je Bog dao" pripala nagrada za rock hit godine.

bebek.jpg


Branimir Mihaljević dobitnik je nagrade Hit autor, a nagradu mu je uručio Ante Pecotić, predsjednik Hrvatskog društva skladatelja. Njegova zahvala ujedno je ono s čime se mogu složiti svi glazbenici:

"Sve lijepe pjesme koje napišu i skladaju autori bile bi samo slovo na papiru da nema izvođača koji ih prenose do publike."

Raspjevana publika i odlično raspoloženi izvođači koji su se Petru Graši pridružili na kraju same svečanosti, pjevajući Hit 2018. – "Ako te pitaju" pokazali da je iza nas sjajna glazbena godina, a novi singlovi koji osvajaju top ljestvice označili su jednako dobar početak nove.cesarica hit godine graso bebek

 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje