Antonija Šola snimila spot za novu pjesmu

 

26.06.11 15:35 Glazba

"LOŠA NAVIKA", koji je ujedno i prvi najavni singl novog albuma u izdanju Dallas records, a čiji je izlazak planiran za jesen ove godine.

Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje sama Antonija dok je za aranžman  zadužen producent Rejhan Okanović Regi. 
- Ova pjesma označava svojevrsan preokret u mojoj glazbenoj produkciji. I dalje ostajem vjerna pop-rock  izričaju ali  ono što je svojstveno za ovu pjesmu ali i za cijeli slijedeći album je da je da sve pjesme aranžira moj novi prateći bend koji sačinjavaju Damir Vranešević- bas, Siniša Veljković-klavijature, Tomislav J. Belošević-bubanj i Rejhan  Okanović - gitara i produkcija - rekla je Antonija.

 Snimanje je održano  na ORIYX centru sigurne vožnje u Mićevcu  kod Velike Gorice uz ZG obilaznicu .  Scenarij je zamišljen kao utrka dvaju  Audija R8 koje nam je Audi ljubazno ustupio, kao i novi TT roadster  za potrebe snimanja ovog video spota. 
- Odlučila sam se za Audi, jer je to definitivno premium brand, a također i sama vozim Audi A3 Sportback,  sa kojim sam jako zadovoljna i sigurnost mi je na prvom mjestu, a odmah potom komfor i udobnost. Ovo će biti jedna priča koja govori u pjesmi o ljubavi, a u video spotu o ljubavi prema vožnji ali će zapravo istaknuti da je pri vožnji najvažnija sigurnost bez obzira na ljubav prema vožnji i automobilima, također želim skrenuti pažnju mladim ali i onim iskusnim vozačima na priliku da prođu  treninge na ORYX  centru za   sigurne vožnju jer ponekada zaboravljamo koliko zapravo ne možemo utjecati na sve okolnosti na cesti i koliko moramo biti oprezni u vožnji.( http://www.auto-amc.hr/csv/index.html ) - objasnila je Antonija.
 
Također u spotu gostuje naš dvostruki reli prvak Juraj Šebalj  te svestarna glumica Emina Pršić. Rockerski  Styling je radila poznata kreatorica Marta Buzolić, a  tome prilagođenu šminku profesionalna make-up kozmetika INGLOT te zahtjevne frizure je osigurao salon Blaženke Morić  BM. 
Spot je snimljen u produkciji Cinematix studios pod redateljskom palicom Darija Godića. 

 

Slika bannera nedostaje