Biciklističko hodočašće-U svjetlosti za život vozimo

 

15.06.14 11:07 Zanimljivosti

Na inicijativu člana Biciklističkoga kluba Mostar Danijela Paradžika, a koju su podržali i ostali biciklistički klubovi u Hercegovini, a pod organizacijom – Hercegovina bike, vozi se biciklističko hodočašće 'U svjetlosti za život vozimo'.
Kako je navedeno cilj je hodočašćem povezati pet gradova u pet otajstava Bijele Krunice, krunice posvećene nevinoj dječici, odnosno dječici u majčinoj utrobi, koja su neželjena i kojima se planira smrt pobačajem, te onima koji su već pogubljeni na taj i način.

U tijeku su prijave Biciklističkih klubova na sudjelovanje u hodočašću "U svjetlosti za život vozimo" i trajat će do 19. lipnja. Prijaviti se može na linku: PRIJAVE

Organizator naglašava da je moguće voziti određene rute, ali i cijelu dionicu puta. Polazak je planiran 23. lipnja iz Mostara za Kupres, a polazak je ispred Crkve Svetoga Petra i Pavla, nakon mise za nerođene. Sutradan se polazi ispred Crkve Svete Obitelji u Kupresu prema Jajcu, a 25. lipnja vozi se ruta Jajce – Žepče, polazak ispred Crkve u Podmilačju.

Sljedeća ruta zakazana je za 26. lipnja, a kreće ispred Crkve Svetog Ante Padovanskog u Žepču i vozi se prema Sarajevu, odakle je 27. lipnja ispred Katedrale Srca Isusova najavljen povratak za Mostar. Dana 28. lipnja – zadnjeg dana hodočašća, kreće se iz Mostara u Međugorje, Gospino Svetište Mira, gdje je Misa za nerođene najavljena u 13 sati, a važno je pridometnuti da se sve rute voze iz gradova, odnosno polaze ispred crkvi, u kojima će biti služene Svete Mise za nerođene.

Sve dodatne informacije na linku: https://www.facebook.com/USvjetlostizaZivotVozimo?ref=profile

 

Slika bannera nedostaje