BITNE INFORMACIJE I RAZGOVOR S ORGANIZATORIMA- FRA NIKO PETONJIĆ I PERICA ROMIĆ: OBLJETNICA 150 GODINE ŽUPE SUHO POLJE

12.08.23 07:38

Vijesti

Podijeli

Kako nam se bliži blagdan Velike Gospe i obilježavanje 150 godina župe Suho Polje, još jednom smo pozvali organizatore, fra Niku Petonjića, župnika i Pericu Romića, člana organizacijskog odbora kako bi saznali do kud su stigle pripreme i kako teku te što je još ostalo nerealizirano.


BITNO!

- Kako navodi Perica, potrebno je još mladića i djevojaka koji će pomoći služiti na "Svekupreškom okupljanju" poslje svečane svete mise na blagdan Velike Gospe. Svi zainteresirani se mogu javiti Denisu Raiču, a kako se očekuje veliki broj ljudi, tako bi bilo dobro i da se što više mladih javi i pomogne.


- Mole se i sve žene koje mogu napraviti pitu, posebice žene iz Župe Kupres ili kako se kod nas ima za običaj reći s gornjeg kraja da se jave fra Niki, uzmu prikladne kutije koje su za to namjenjene, a mogu se preuzeti u župnom uredu i donesu pite u ponedjeljak 14. kolovoza od 12h do svete mise u 18h.


- Sva vozila koja dolaze sa putnog pravca iz smjera grada, bit će preusmjerena na skretanje lijevo prije crkve kod Galića i Ivića kuće njivama do planiranog mjesta za parking. Također, vozila koja dolaze iz pravca Rastičeva i Zlosela, skretanje prije crkve kroz Kunine kuće na isti parking, a za kontrolu prometa bit će zadužena policija, stoga slušajte i slijedite upute kako bi se prostor oko crkve oslobodio za hitnu, vatrogasce itd.


-Svi dođite na zajedničku užinu i okupljanje, nemojte kod kuće spremati ništa.


Sve informacije i detalje možete poslušati u razgovoru s fra Nikom i s Pericom Romićem ispod:

Razgovor_Romić_fra_Niko_Petonj.mp3

preuzmi_2_.jpeg


 

Slika bannera nedostaje