Čović - marioneta u rukama dvojice ortaka

 

Čović - marioneta u rukama dvojice ortaka


Poštovani,


ovih dana medijske kanale preplavljuje vijest kako gospodin Dragan Čović obilazi podružnice posrnulog mu HDZ-a BiH u Hercegbosanskoj županiji.
Ne iznenađuje me posjet općini Kupres, međutim iznenađuje me kako ovoga puta nije najavljeno neko spektakularno otvaranje bolnica, instituta, fiktivnih radnih mjesta isl.
Gospodin Dragan Čović je po mom mišljenju marioneta dvojice ortaka, koji ovoga puta koriste infrastrukturu posrnulog Čovićeva ADZ-a i njega kao maskotu kojom zastrašuju kupreški narod, sve upakirano u lijepu predizbornu priču, međutim istina je sasvim drugačija.


Postavlja se pitanje koliko je Čović svjestan igre dvojice ortaka koji se u isto vrijeme nalaze s predsjednikom HNP-a, aktualnim mandatarom bez vlade Ivanom Vukadinom, i dogovaraju raspuštanje još jedne poljuljane podružnice Čovićeva ADZ-a i prelazak u novu partiju, ako od toga budu imali korist za vlastito poduzeće.
Dvojici ortaka nije strano sjedenje na dvije fotelje jer jedina svrha njihovog političkog djelovanja je vlastiti interes kojeg su na uštrb kuprešaka dobro koristili unazad 20-tak godina.


Postavljam pitanje koliko je kuprešaka imalo koristi od politike HDZ-a BiH i koliko je kuprešaka zaposleno u javnim institucijama od županijskih preko federalnih do državnih?


Odgovor je vrlo malo, toliko malo da se na prste jedne ruke može pobrojati, a ta ruka je u jednoj varijanti 13-ta, u drugoj 17-ta, međutim uvijek dobro naplaćena. Ne brine nas odnos Čovića i ortaka, ali bi htjeli znati tko su naši protukandidati, pomakovci ili ADZ-ovci.


NEOVISNA LISTA ZA KUPRES

STIPO RADE ĆURKOVIĆ

Plaćeni politički oglas.

 

Slika bannera nedostaje