Diana Zelenika kandidatkinja HDZ 1990 za člana Predsjedništva BiH

04.06.18 07:58

Politika

Podijeli

Diana Zelenika, aktualna zastupnica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, bit će kandidatkinja Hrvatske demokratske stranke 1990 za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.

Dugogodišnja političarka, a po profesiji liječnik, bila je prvi favorit stranačkog predsjednika Ilije Cvitanovića s obzirom na njen, rad u državnom Parlamentu te doprinos unutar HDZ-a 1990. Diana Zelenika se u petak sastala sa Cvitanovićem, a epilog razgovora je bilo njeno prihvaćanje kandidature za Opće izbore koji će biti održani 7. listopada ove godine.

Diana Zelenika, inače i predsjednica Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar, javnosti je poznata po čestom kritikovanju politike člana Predsjedništva BiH i lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića, s toga je sigurno da će izborna borba za mjesto kolektivnog šefa iz reda hrvatskog naroda biti veoma interesantna.

Pored Zelenike, kandidaturu za istu funkciju već su obznanili Željko Komšić(Demokratska fronta) i Boriša Falatar (Naša stranka), a sljedeći tjedan  se očekuje da HDZ BiH službeno istakne svog kandidata.

diana.jpg


 

Slika bannera nedostaje