Dom zdravlja Kupres dobio sanitetsko vozilo!

15.02.22 14:38

Vijesti

Podijeli

Danas je, ispred Doma zdravlja Kupres, održana primopredaja sanitetskog vozila koje je doniralo Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Austrije, uz posredstvo Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

Primopredaji su nazočili predstavnici Međunarodne organizacije za migracije, ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije Momčilo Bajić, načelnik općine Kupres Zdravko Mioč te ravnatelj Doma zdravlja Kupres dr. Nedjeljko Ćaleta kao i djelatnici Doma zdravlja Kupres.

Doktor Ćaleta i načelnik Mioč zahvalili su se na ovoj donaciji, sanitetskom vozilu koje će olakšati rad djelatnika doma zdravlja, a zbog svoje suvremene opremljenosti najviše koristi će imati pacijenti.

Načelnik je istaknuo dobru dosadašnju suradnju s navedenim ministarstvima i Međunarodnom organizacijom za migracije te kako se nada nastavku iste, uz napomenu da je ova organizacija prošle godine kupreškom domu zdravlja donirala laboratorijski aparat na kojem se rade COVID-19 i drugi laboratorijski testovi.Andrea Ćosić/Kupreški radio

dom_6.jpg

dom_1.jpg

dom_3.jpg

dom_4.jpg

dom_5.jpg

dom_7.jpg

dom_2.jpg

 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje