Dvodnevna radionica o temi „Profesionalni stres i sagorijevanje“ održana u Kupresu

 

08.06.18 14:56 Vijesti


Gender Centar Federacije Bosne i Hercegovine organizirao je od 06. - 07. lipnja 2018. godine na Kupresu u hotelu Adria Ski dvodnevnu radionicu o temi „Profesionalni stres i sagorijevanje“. Na radionici su sudjelovali predstavnici institucija i nevladinih organizacije s područja Hercegbosanske županije. Radionicu su vodile dr.sc. Kristina Sesar i dr.sc. Arta Dodaj.


Cilj radionice bio je da se predstavnicima općinskih multisektorskih timova i koordinacijskog tijela koji rade na pružanju podrške i zaštite u slučajevima nasilja u obitelji i nasilja nad ženama pruži podrška u preveciji, prepoznavanju i savladavanju stresa i profesionalnog sagorijavnja, te omogući efikasnije djelovanje u području profesionalne odgovornosti i izazova na radnom mjestu.


Radionica je organizirana u okviru implementacije projekta „Unapređenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini“ a koji se provodi u okviru UNWOMEN programa „Standardi i angažman za sprječavanje nasilja nad ženama i nasilja u obitelji“, koji financijski podržava Švedska razvojna agencija SIDA.


Priopćeno je iz Vlade Hercegbosanske županije.


3.-kupres-06.-07.-juni-2018..jpg

 

Slika bannera nedostaje