Forum o perspektivama razvoja bh. poljoprivrede u Livnu

 

11.01.17 09:03 Vijesti


Ured specijalnog predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini (EUSR) pokrenuo je projekt o perspektivama razvoja bh. poljoprivrede, s ciljem da se otvoreno razgovara o trenutnoj situaciji ruralnih područja i poljoprivrede u BiH, kao i izazovima i mogućnostima koje nudi proces pristupanja EU.

U sklopu projekta bit će organizirana sveobuhvatna kampanja koja će se sastojati od foruma na temu poljoprivrede i ruralnog razvoja, kao i od informativno-edukativnih događaja diljem zemlje.

Drugi od deset planiranih foruma biti će održan u četvrtak 12. siječnja 2017. u Livnu, Hotel ‘Park’, sa početkom u 12:00 sati.

Pored domaćih, regionalnih i međunarodnih stručnjaka, na forumu će se obratiti veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark, šef Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini i specijalni predstavnik EU i britanski veleposlanik u BiH Edward Ferguson.

Prisutni će također imati priliku da nakon foruma nazoče informativno-edukativnom sajmu na kojem će izlagati partneri na projektu, UNDP BiH i projekt USAID/Sweden FARMA II, te Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče(UPIP) i Farmofit - Tvornica stočne hrane Rapić, Gradiška.


 

Slika bannera nedostaje