HNK Kupres '97 započeo je s realizacijom ambicioznog projekta "Postavljanje ograde na Gradski stadion u Kupresu"

06.07.23 14:47

Šport

Podijeli

HNK Kupres '97 započeo je s realizacijom ambicioznog projekta "Postavljanje ograde na Gradski stadion u Kupresu", s ciljem stvaranja novog, funkcionalnog, sigurnog i privlačnog okruženja za igru nogometa. Ovaj projekt obuhvaća betonske radove te postavljanje 500 metara zelene panel ograde visine 1,20 metara oko igrališta, u skladu s Propozicijama natjecanja.

hnk_1.jpeg

Ograda će zadovoljiti stroge zahtjeve Propozicija natjecanja, osiguravajući sigurnost svih sudionika u igri te poboljšavajući uvjete za igru nogometa. Osim toga, nova ograda će se harmonizirati s okolnim objektima, stvarajući estetski ugodno okruženje za navijače i posjetitelje stadiona.

Vrijednost projekta iznosi oko 30.000,00 KM, a HNK Kupres '97 je uložio značajne napore kako bi osigurao sredstva potrebna za uspješnu realizaciju. Ovaj projekt predstavlja važan korak prema modernizaciji i unaprjeđenju infrastrukture Gradskog stadiona u Kupresu, stvarajući tako bolje uvjete za igru i potičući razvoj nogometne zajednice.

Kroz postavljanje nove ograde, HNK Kupres '97 želi potaknuti lokalnu zajednicu, donatore i sponzore da podrže razvoj sporta, posebno nogometa, na ovom području. Očekuje se da će nova ograda privući veći broj gledatelja na utakmice i stvoriti pozitivno ozračje koje će pridonijeti napretku kluba.

Predsjednik HNK Kupres '97, gospodin Ivan Raič, istaknuo je važnost ovog projekta za klub i zajednicu te je izrazio zadovoljstvo što je HNK Kupres '97 prepoznat kao ključni akter u unaprjeđenju sportske infrastrukture u Kupresu. 

Projekt "Postavljanje ograde na Gradski stadion u Kupresu" predstavlja korak prema ostvarenju dugoročnih ciljeva HNK Kupres '97, uključujući povećanje broja mladih igrača, stvaranje kvalitetnog sportskog ambijenta i promociju sporta u lokalnoj zajednici.

hnk_2.jpeg

Očekuje se da će postavljanje ograde biti završeno u narednim mjesecima, a svečano otvorenje projekta bit će organizirano kako bi se obilježio ovaj važan trenutak za klub i cijelu zajednicu. HNK Kupres '97 poziva sve ljubitelje nogometa i lokalne stanovnike da podrže ovaj projekt te da zajedno doprinesu stvaranju sigurnog i poticajnog okruženja za igru nogometa. Ova inicijativa HNK Kupres '97 predstavlja primjer predanosti i vizije u unaprjeđenju sportskih objekata, te će biti od velike koristi za klub, igrače, navijače i cijelu zajednicu.


 

Slika bannera nedostaje