Izmjena Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja pripadnika branitelja

 

10.12.18 11:17 Obavijesti

Obavještavamo razvojačene branitelje i bračne partnere umrlih razvojačenih branitelja da je Federalno ministarstvo za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata, dana 10. prosinca 2018. godine, na svojoj službenoj WEB stranici, izmijenilo Javni poziv, za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja pripadnika branitelja i članova njihovih obitelji.

U skladu s istim, gore navedene braniteljske kategorije odnosno razvojačeni branitelji i bračni partneri umrlih razvojačenih branitelja koji nemaju mjesečna primanja, a nalaze se na evidenciji za zapošljavanje, nisu ograničeni godinama života, prilikom podnošenja zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći.

Napominjemo da prema Javnom pozivu, zahtjevi se podnose u Grupi za pitanja evidencija iz oblasti vojne obveze za područje općine u kojima se podnositelj zahtjeva vodi u vojnoj evidenciji (bivši Ured za obranu). Rok za podnošenje zahtjeva je 27. prosinac 2018.godine.

Grupa za pitanja evidencija iz oblasti vojne obveze Kupres


 

Slika bannera nedostaje