Javni poziv političkim subjektima za medijsko predstavljanje na Lokalnim izborima u BiH 2016. godine

 

30.08.16 16:43 Javni poziv


Temeljem Pravilnika o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora (br. 05-1-02-2-2117/10, donesenog 27. travnja 2010. godine od strane Središnjeg izbornog povjerenstva BiH) JP Radio Kupres d.o.o. objavljuje


                                                                JAVNI POZIV

političkim subjektima (strankama, kandidatima za načelnika, koalicijama) za medijsko predstavljanje na Lokalnim izborima u BiH 2016. godine u programu JP Radio Kupres d.o.o.


JP Radio Kupres d.o.o. obavještava sve političke subjekte (stranke, kandidate za načelnika, koalicije) koji će sudjelovati na Lokalnim izborima u BiH 2016. godine (izbori će se održati u nedjelju, 02. listopada 2016. godine), kako, sukladno odluci Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine (SIP BiH) izborna kampanja za Lokalne izbore u BiH počinje u petak, 02. rujna 2016. godine.


Besplatno neposredno obraćanje


Sukladno Pravilniku o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora, JP Radio Kupres d.o.o. za sve političke subjekte (stranke, kandidate za načelnika, koalicije) nudi po jedan termin za besplatno neposredno obraćanje u programu JP Radio Kupres d.o.o., u trajanju od 5 minuta (300 sekundi).


Svi politički subjekti (stranke, kandidati za načelnika, koalicije) koji žele sudjelovati u besplatnom neposrednom obraćanju u programu JP Radio Kupres d.o.o. dužni su se prijaviti pisanim putem na adresu: JP Radio Kupres d.o.o., ul. Mate Bobana 1, 80 320 Kupres, ili putem elektronske pošte na adresu: marketing@kupreskiradio.com, najkasnije do petka, 02. rujna 2016. godine do 19 sati.


Termini za besplatno neposredno obraćanje političkih subjekata (stranaka, kandidata za načelnika, koalicija) ponuđeni su svakim radnim danom za vrijeme trajanja izborne kampanje u razdoblju od 12:50 sati do 13:30 sati. Redoslijed i termini besplatnog neposrednog obraćanja političkih subjekata (stranaka, kandidata za načelnika, koalicija) bit će utvrđeni ždrijebom koji će se održati u ponedjeljak, 05. rujna 2016. godine, u prostorijama JP Radio Kupres d.o.o. s početkom u 10 sati.


O ishodu ždrijeba politički subjekti (stranke, kandidati za načelnika, koalicije) bit će pravovremeno obaviješteni, a ukoliko to žele, politički subjekti mogu prisustvovati održavanju ždrijeba. Termini utvrđeni ždrijebom bit će poslani Regulatornoj agenciji za komunikacije Bosne i Hercegovine i nakon toga više se ne mogu mijenjati.


Plaćeno političko oglašavanje


Plaćeno političko oglašavanje dozvoljeno je u razdoblju od dana službenog početka izborne kampanje do početka izborne šutnje, odnosno u razdoblju 30 dana prije dana održavanja izbora.


Od medijskih usluga nudimo usluge emitiranja spotova, priopćenja, snimljenih obraćanja, priloga, javnih poziva ili bilo kojeg drugog vida promocije političkog subjekta u trajanju od 30 minuta tjedno po političkom subjektu. Sve navedeno spada u plaćeno političko oglašavanje i naplaćivat će se po važećem cjeniku marketinških usluga koji je dostavljen na uvid Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH (RAK BiH) a koji možete pogledati na službenoj web stranici JP Radio Kupres d.o.o. (www.kupreskiradio.com).


Narudžbe sa sadržajima oglašavanja moraju se medijima dostaviti 48 sati prije oglašavanja. U skladu s odredbama Izbornog zakona BiH novčanu naknadu za usluge objavljivanja naručitelj je dužan platiti unaprijed.


Zainteresirani politički subjekti sve dodatne informacije mogu dobiti u prostorijama JP Radio Kupres d.o.o. ili na broj mobitela 063/977-350.
                                                                                                         v.d. ravnatelj Slaven Malikanović
 

Slika bannera nedostaje