Javni poziv političkim subjektima za prijavu za besplatno neposredno predstavljanje u programu J.P. Radio Kupres d.o.o.

 

05.09.14 14:03 Vijesti

Temeljem Pravilnika o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja do dana održavanja izbora (br. 05-1-02-2-2117/10, donesenog 27. travnja 2010. godine od Središnjeg izbornog povjerenstva BiH) upućujemo 

JAVNI POZIV

političkim subjektima (strankama i neovisnim kandidatima) za prijavu na besplatno neposredno oglašavanje u programu J.P. Radio Kupres d.o.o.

J.P. Radio Kupres d.o.o. Kupres obavještava sve političke subjekte (stranke i neovisne kandidate) koji će sudjelovati na Općim izborima u Bosni i Hercegovini koji će se održati u nedjelju, 12. listopada 2014. godine, kako, sukladno odluci Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine (SIP BiH) izborna kampanja za Opće izbore počinje u petak, 12. rujna 2014. godine

Sukladno Pravilniku o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja do dana održavanja izbora, za sve političke subjekte (stranke i neovisne kandidate) J.P. Radio Kupres d.o.o. nudi po jedan termin za besplatno neposredno predstavljanje u programu J.P. Radio Kupres d.o.o. u trajanju od 5 minuta (300 sekundi)

Svi politički subjekti (stranke i neovisni kandidati) koji žele sudjelovati u besplatnom neposrednom predstavljanju u programu J.P. Radio Kupres d.o.o. dužni su se prijaviti pisanim putem na adresu: J.P. Radio Kupres d.o.o., Mate Bobana 1, 80320 Kupres, ili elektroničkom poštom na adresu: marketing@kupreskiradio.com, najkasnije do ponedjeljka, 08. rujna 2014. godine do 12 sati.

Termini za besplatno neposredno predstavljanje političkih subjekata (stranaka i neovisnih kandidata) ponuđeni su svakim radnim danom za vrijeme trajanje izborne kampanje u vremenu od 12:50 sati do 13:30 sati.

Redoslijed i termini neposrednog besplatnog predstavljanja političkih subjekata (stranaka i neovisnih kandidata), bit će utvrđeni ždrijebom koji će se održati u ponedjeljak, 08. rujna 2014. godine, u prostorijama J.P. Radio Kupres d.o.o. (Mate Bobana 1, 80320 Kupres) s početkom u 12:10 sati.

O ishodu ždrijeba politički subjekti (stranke i neovisni kandidati) bit će pravovremeno obaviješteni, a ukoliko to žele, politički subjekti (stranke i neovisni kandidati) mogu biti prisutni za vrijeme održavanja ždrijeba.

Termini utvrđeni ždrijebom bit će poslani Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH i nakon toga više neće moći biti promijenjeni.

Mirela Ivoš, ravnateljica

 

Slika bannera nedostaje