Javni poziv političkim subjektima za prijavu za plaćeno predstavljanje u programu J.P. Radio Kupres d.o.o.

 

05.09.14 14:12 Vijesti

Temeljem Pravilnika o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja do dana održavanja izbora (br. 05-1-02-2-2117/10, donesenog 27. travnja 2010. godine od Središnjeg izbornog povjerenstva BiH) i Izbornog zakona BiH upućujemo

JAVNI POZIV

političkim subjektima (strankama i neovisnim kandidatima) za prijavu na plaćeno posredno i neposredno oglašavanje u programu J.P. Radio Kupres d.o.o. za vrijeme izborne kampanje za Opće izbore u BiH 2014.

J.P. Radio Kupres d.o.o. Kupres (u nastavku Poduzeće) obavještava sve političke subjekte (stranke i neovisne kandidate) koji će sudjelovati na Općim izborima u Bosni i Hercegovini koji će se održati u nedjelju, 12. listopada 2014. godine, kako, sukladno odluci Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine (SIP BiH) izborna kampanja za Opće izbore počinje u petak, 12. rujna 2014. godine.

Političko oglašavanje dozvoljeno  je u  razdoblju od dana  službenog početka  izborne kampanje do početka izborne šutnje, odnosno u razdoblju od 30 dana uoči dana održavanja izbora.

Svi politički subjekti (stranke i neovisni kandidati) koji žele iskoristiti pravo plaćenog političkog oglašavanja u programu Poduzeća dužni su se prijaviti pisanim putem na adresu: J.P. Radio Kupres d.o.o., Mate Bobana 1, 80320 Kupres, ili elektroničkom poštom na adresu:marketing@kupreskiradio.com.

Cijene političkog oglašavanja i produkcije političkih spotova utvrđene su općim cjenikom usluga Poduzeća objavljenim na službenoj web stranici Poduzeća http://www.kupreskiradio.com/?action=show_page&id=19.

Mirela Ivoš, ravnateljica

 

Slika bannera nedostaje