Javni poziv za digitalnu transformaciju poduzeća

 

Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirana mala i srednja poduzeća da će prezentacija Javnog poziva za dostavljanje idejnih prijedloga na temu Digitalni Inovacijski HUB-ovi (DIH) u BiH održati u srijedu, 19. siječnja 2022. godine u kombiniranom formatu. Projekt EU4DigitalSME zajednički financiraju Europska unija i Savezna Republika Njemačka.

Naime, zbog trenutnih uvjeta i propisa u slučaju pandemije, za predstavnike medija će biti organizirani uživo susret u hotelu Marriott u Sarajevu, a svi ostali zainteresirani sudionici imat će priliku događaj pratiti u online formatu.

Ovaj događaj se realizira u okviru projekta pod nazivom ‘’EU4DigitalSME: EU podrška za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća (MSP) u Bosni i Hercegovini’’ koji je službeno započeo 1. rujna 2021. godine, a implementira ga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u saradnji sa Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

Na spomenutom događaju sudionici će biti informirani o projektnim detaljima, konceptu Digitalnih Inovacijskih HUB-ova (DIH), općim odrednicama javnog poziva namijenjenog prijedlozima uspostave funkcionalnih DIH u Bosni i Hercegovini, te predstaviti uspješan primjer primjene DIH-koncepta u regiji.

On-line prijava za događaj je moguća preko linka https://b2bit.ba/prijava-na-launch-event/ [1], a link za direktan pristup bit će proslijeđen prijavljenim sudionicima nakon izvršene prijave. Radnu verziju Dnevnog reda možete naći na prethodno navedenom linku.

Vlada HBŽ-a

 

Slika bannera nedostaje