Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon pilane „Sonn“ d.o.o. Kupres

 

05.06.18 10:21 Javni poziv


Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije upućuje svim zainteresiranima Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon–pilana „Sonn“ d.o.o. Kupres.


Investitor „Sonn“ d.o.o. Kupres, na adresi Zlosela bb, podnio je Ministarstvu graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za proizvodni pogon-pilana, instaliranog kapaciteta 12 000 m3 /god, u naselju Zlosela, na zemljištu označenom kao k.č. br. 445/4 upisan u PL 1853 K.O. Kupres.


Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se dobiti na uvid u prostorijama Ministarstva–sektor zaštite okoliša, soba broj 51, svakim radnim danom u vremenu od 9 do 15 sati i biti će omogućen svim zainteresiranima do 20. lipnja 2018. godine.


Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon–pilana „Sonn“ d.o.o. Kupres možete preuzeti na web stranici Vlade Hercegbosanske županije http://www.vladahbz.com u rubrici Javni pozivi.

 

Slika bannera nedostaje