Kiša pokvarila treće izdanje memorijalnog streetball turnira

 

01.08.11 12:01

Trebalo je ovo biti najjače i najatraktivnije izdanje memorijalnog turnira u streetballu koji se i ove godine, po treći put za redom, održava na sportskom igralištu pored Osnovne škole fra Miroslava Džaje u Kupresu. ...i bilo bi da olujno nevrijeme nije učinilo svoje.

Juniorskim turnirom započeto je odigravanje trećeg memorijalnog izdanja kupreškog streetball turnira. Po prvi puta u povijesti ovog natjecanja, na turnir se prijavila jedna ženska ekipa koja se natjecala u juniorskoj konkurenciji i upravo su djevojke, okupljene u ekipu pod nazivom "Rush", pobrala najviše ovacija nekoliko stotina okupljenih gledatelja. U jakoj muškoj konkurenciji sastavljenoj od još četiri muške ekipe, djevojke su se ravnopravno borile sa svojim protivnicima i, da je bilo malo više sportske sreće, otišle bi u finale.

Ovako je finale, nakon pet odigranih kola u kojima se pet prijavljenih ekipa borilo svaka protiv svake, pripalo ekipama "Juniori" i "Dermovci" koji su imali najviše osvojenih bodova.

Za seniorski turnir prijavljeno je devet ekipa, a valja istaknuti kako smo imali i tri gostujuće ekipe pristigle iz Livna, Bugojna i Čapljine. Nakon samo dvije odigrane utakmice prvog kola seniorskog turnira, jako dvosatno nevrijeme je prekinulo natjecanje te su organizatori bili primorani odgoditi nastavak turnira za tjedan dana.

Unatoč odgodi, valja istaknuti kako je ovogodišnje izdanje turnira popraćeno najboljom organizacijom i  najvećom posjetom te nas raduje sljedeća nedjelja kada će se ovaj turnir nastaviti.

 

Slika bannera nedostaje