Konačno nastavak radova na izgradnji središnjeg spomenika poginulim braniteljima na Kupreškoj visoravni

 

U parku na platou ispred Hrvatskog doma u Kupresu je ovih dana stigao materijal za konačni nastavak izgradnje središnjeg spomenika hrvatskim braniteljima poginulim na Kupresu.

Kako je rekao, u programu Kupreškog radija, načelnik općine Kupres, Zdravko Mioč, sredstva za ovaj spomenik su na raspolaganju te su na računu još od prošle godine zahvaljujući Hrvatskom narodnom saboru i predsjedniku Draganu Čoviću.

U ovoj fazi slijedi postavljanje mramornih ploča i priprema postolja za postavljanje samog spomenika. Radovi bi ako sve bude kako je planirano trebali biti gotovi već do kraja mjeseca svibnja. Nositelj cijelog projekta je Udruga poginulih i nestalih branitelja općine Kupres. Njihovi predstavnici su nam ustupili i fotografije za ovaj tekst i ujedno mole sve naše mlađe sugrađane da pripaze na istovareni materijal kako ne bi došlo do oštećenja.

Načelnik općine Kupres je u razgovoru za naš radio govorio još o nekim zanimljivim temama kao što je punjenje proračuna, uklanjanje divljih deponija ,stanje kad je u pitanju rad Stožera civilne zaštite...

 Stoga preporučamo da razgovor poslušate u cijelosti:


načelnik_općine_i_zapovjednik_st.mp3

spomenik_1.jpgspomenik_2.jpgspomenik_3.jpgspomenik_4.jpgspomenik_5.jpg


 

Slika bannera nedostaje