Kupres dobio vršitelja dužnosti načelnika - Zdravko Mioč

18.12.19 15:52

Vijesti

Podijeli

Na trećoj po redu izvanrednoj sjednici OV Kupres koja je sazvana na prijedlog kluba HDZ BiH, izabran je vršitelj dužnosti načelnika gospodin Zdravko Mioč, dosadašnji ravnatelj Centra za socijalnu skrb Kupres.

Sjednici se od 17 vijećnika odazvalo 10, a na samom glasanju gospodin Mioč je dobio podršku od strane 9 izabranih vijećnika što je većina.

Budući da HDZ BiH u vijeću ima 8 vijećnika, 9 glas i većinu dala je vijećnica Neovisne liste Kupres gospođa Renata Vila.

Uz ovu odluku a na prijedlog vijećmika HDZ BiH Ivice Radoša donesen je zaključak o formiranju povjerenstva za primopredaju vlasti. Gospodin Radoš u ovo povjerenstvo je predložio zamjenike načelnika, dosadašnjeg načeknika Milana Raštegorca - Kome i novoizabranog načelnika gosp. Zdravka Mioča.

Za ovu odluku glasali su svi nazočni vijećnici.

U svom prvom obraćanju javnosti općine Kupres i općinskim vijećnicima,  gospodin Zdravko Mioč je istaknuo kako će dužnost na koju stupa obavljati savjesno te kako mu je žao što na sjednici nisu bili nazočni svi vijećnici OV bez obzira na ishod glasanja te pozvao sve na jedinstvo i konstruktivan rad kako bi se život u općini Kupres nastavio normalnim tijekom.


Na linku ispod možete poslušati snimku izvanredne sjednice

 

ftp://kupreskiradio.tk/izvanredna%20sjjednica%20ov%20kupres%20-%20izabran%20na%E8eelnik%20zdravko%20mio%E8%20-%20Copy.MP3


zdravko_mioc.jpgzdravkoo.jpg


kupresdobiovdnacelnika zdravkomioc kupres odrzanasjednicaovkupres

 

Slika bannera nedostaje