Kuprešaci pomogli Posavini

 

23.05.14 17:53 Obavijesti

Crveni križ općine Kupres jučer, 22. svibnja, donirao je dio prikupljene humanitarne pomoći nastradalim u poplavama mjestima Domaljevac, Šamac - Hrvatska Tišina i Odžak.

Zbog problema u skladištenju i distribuiranju prikupljenih humanitarnih roba, a i da pomognemo našim kolegama, humanitarnu robu smo i odvezli na ove tri lokacije kako bi bila lakše podijeljena onima kojima je potrebna.

Posavljaci su se zahvalili Kuprešacima na doniranom, a eto i mali Kupres velikog srca je dao svoj  doprinos stradalim u poplavama.

Oko pet sati ujutro, zajedno s nama, ali na drugo odredište, krenulo je i dvanaest dragovoljaca šumarije Kupres koji su išli pomagati građanima Maglaja u uklanjanju materijala i čišćenju.

Ovom prigodom zahvaljujemo svim mladim volonterima Srednje škole „Kupres“, a i drugim malo starijim koji su ovih dana nesebično pomagali oko prikupljanja, sortiranja i upućivanja humanitarne pošiljke, te poduzeću „Commo“ d.o.o. koje je ustupilo kamion za prijevoz robe koju je prevozio Dragan Ivić uz pratnju pratnju volontera Crvenog Križa Tome Čolića i Zdravka Mioča.

Crveni križ općine Kupres

Fotogaleriju možete pogledati klikom OVDJE

 

Slika bannera nedostaje