Livno zavijeno u crno: Ubijen 65-godišnji profesor

19.12.20 17:37

Crna kronika

Podijeli

Livno je zavijeno u crno. Nakon vijesti o nestanku uglednog livanjskog profesora 65-godišnjeg Stipe Perkovića, Večernjem listu od strane MUP-a HBŽ-a potvrđena je informacija da je njegovo tijelo pronađeno.

A najžalosnije od svega, Stipo je ubijen! - Osobe koje se dovode u vezu s događajem su pritvorene i nad njima se vrši obrada - potvrđeno je u MUP-u HBŽ-a, gdje nam nisu mogli dati više informacija dok još traje istraga.

Susjedi i prijatelji pokojnog Stipe u šoku su i nevjerici. O dobrom i vrijednom profesoru imaju samo riječi hvale.

Izvor 'Večernjaka' otkriva da su zbog ubojstva uhićene tri osobe koje su prošlog četvrtka prosile u Livnu. - Stipo je bio dobar i vrijedan čovjek, ugledan profesor i pošto je njegovo auto viđeno na kamerama koje pokrivaju Livno vjerojatno su zatražili da ih preveze negdje i ovaj je, ni ne sluteći o kakvim se monstrumima radi, to učinio, a oni su to iskoristili i situaciju okrenuli na zao čin - priča sugovornik o ovom slučaju koji je uznemirio stanovnike ovog mjesta u Hercegbosanskoj županiji.

Kaže i kako je dana kad je nestao, u četvrtak 17. prosinca u Livnu bio pazarni dan, kada s raznih strana dolaze prodavači u ovaj grad. - Nažalost, nekad je tu bilo respektabilnih prodavača i vrijednih ljudi, a danas je sve više prosjačenja, ali najgore što se više ne zna tko je tu u potrebi, a tko je tu došao zbog kriminala - naglašava.


livnoonline

policija - Copy 1.jpg


livno hbz ubojstvo

 

Slika bannera nedostaje