Malonogometni turnir

 

10.08.11 15:37

Tradicionalni gospojinski malonogometni turnir, koji se i ove godine odigrava u Zloselima, došao je do druge faze najecanja. U prvoj fazi, igranjem u skupinama, nastupilo je dvanaest momčadi raspoređenih u četiri skupine. Svaka skupina je brojala po tri momčadi, a u četvrtfinale idu po dvije najbolje momčadi iz svake skupine.
 

 
Turnir je počeo u subotu, 06. kolovoza odigravanjem prva tri susreta, a prva faza natjecanja dovršena je prošle večeri odigravanjem posljednjih susreta u skupinama.
 
Rezultati: 
subota, 06. kolovoza:
Šujić-Gradnja FIM plast Caffe Vuvuzela - Gradska kavana Strojari 12:0
Caffe IN - Osmanlije 0:3
Commo - Caffe Stožer 6:0
 
nedjelja, 07. kolovoza: 
Caffe Plan B - Kupreški radio 6:4
Kuprex Interijeri -   Šujić-Gradnja FIM plast Caffe Vuvuzela 1:4
Telmax - Caffe IN 7:1
 
ponedjeljak, 08. kolovoza:
Piko G.I.P.I. 1993 - Plan B 7:2
Commo - Sonn Maestral 1:4
Gradska kavana Strojari - Kuprex Interijeri 2:10
 
utorak, 09. kolovoza:
Osmanlije - Telmax 2:2
Sonn Maestral - Caffe Stožer 4:4
Kupreški radio - Piko G.I.P.I. 1993 0:6
----
Nakon odigrane prve faze, iz skupine A dalje idu Šujić-Gradnja FIM plast Caffe Vuvuzela i Kuprex Interijeri dok Gradska kavana Strojari ispadaju. Iz skupine B dalje idu Telmax i Osmanlije dok Caffe IN ispada.
 
U skupini C najbolji učinak imala je ekipa  Piko G.I.P.I. 1993 s maksimalnih šest bodova dok je na drugom mjestu ekipa Caffe Plan B. U posljdenjoj skupini, skupini D, Sonn Maestral skupio je četiri boda te se nalazi ispred ekipe Commo.
 

 
Od večeras se igra četvrtfinalna faza natjecanja, a prvi večerašnji susret (Commo - Piko G.I.P.I 1993) na rasporedu je u 20 sati. Svi ste pozvani!
 
Gašo / FOTO: Arhiva

 

Slika bannera nedostaje