Mate Bulić i Humane zvijezde Hrvatske '03 za obnovu Doma kulture "Stjepana Radića" u Šujici

 

08.08.18 09:19 Vijesti


I ove godine 10. kolovoza 2018. godine, u petak, Šujica će biti domaćin zanimljivog i plemenitoga događanja, koji se održava već treću godinu za redom, te tako postaje tradicija-Humanitarni nogometno glazbeni spektakl u Šujici.

Mnoga zvučna imena biti će dio ove manifestacije, športaši, glumci, političari, glazbenici, Vatreni iz '98, a organizatori se posebno vesele potvdi dolaska ovogodišnjih Vatrenih Dražena Ladića i izbornika Zlatka Dalića, kao i gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića.

U razgovoru sa dopredsjednikom Udruge Humane zvijezde Hrvatske '03 Miroslavom Bičanićem doznali smo koja momčad ove godine istrčava na teren: Mate Bulić, Dražen Ladić, Zlatko Dalić, Boris Živković,, Mario Stanić,  Anthony Šerić, Miroslav Škoro, Frano Ridjan, ,Milan Bandić, Vaso Brkić, Slaven Knezović Grof, Amir Kazić Leo, Jure Popović, Darko Čordaš, Vladimir Balić, Željko Ačkar te se čeka potvrda još nekih imena.

Valja napomenuti  da će istoga dana, 10. kolovoza 2018. godine, u 12 sati, na središnjem parku u Tomislavgradu biti podignut spomenik prvom hrvatskom Predsjedniku i utemeljitelju hrvatske državnosti dr. Franji Tuđmanu, kao zahvala Prvom predsjedniku za sve dobro što je učinio za hrvatski narod. Spomenik je umjetničko djelo Duvnjaka, akademskog kipara gospodina Ilije Skočibušića, a spomenik podižu: Udruga dragovoljaca i veterana općine Tomislavgrad, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, zaklada „Dr.Franjo Nevistić" iz Zagreba uz podršku općine Tomislavgrad i velikog broja Duvnjaka i gospodarstvenika.

Potom se program seli na stadion NK Šujice s početkom u 16 sati, te će započeti okupljanjem Humanih zvijezda Hrvatske i ostalih nogometnih ekipa, a to su reprezentacija Svećenika Hrvatske, reprezentacija Hercegbosanske županije i Vetereni Šujice.

Svaka ekipa igrati će po dvije utakmice, a svaka utakmica trajat će 30 minuta. Po završetku turnira dodijelit će se pehari najboljoj ekipi, te zahvalnice onima koji su omogućili cijeli događaj, a nekoliko prikladnih riječi i pozdrav za sve prisutne uputit će istaknuti političari Hrvatske i BiH, te organizatori.

U 20 sati na rasporedu je koncert poznatog zabavljača Mate Bulića, a na pozornici, u nekom trenutku, pridružiti će mu se i glazbeni gost Amir Kazić Leo. Koncertni dio pograma odvijati će se pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Stridon.

Kompletan prihod od prodaje ulaznica po cijeni od simboličnih 10 KM , bit će usmjeren za obnovu Doma kulture "Stjepan Radić", koji je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja u Šujici i šire.


Karte za koncert mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Tomislavgrad: caffe bar HNK Tomislav na stadionu

Livno: caffe bar Čičk0

Kupres: hotel Maestral

Šujica : Motel Kripton, caffe bar BMW, Gradska kavana, Gostionica Šujica, caffe bar Schalom, caffe bar Stridon, caffe bar Tin, caffe bar Relax, restoran Rijeka, Robna kuca Šujica


sujica_2018_plakat_b2_1.jpg

 

Slika bannera nedostaje