Maturalna zabava Srednje škole Kupres

 

U petak, 17.05. 2019. godine, održana je maturalna zabava Srednje škole Kupres. Maturalna svečanost započela je u 19 sati misnim slavljem u crkvi Svete Obitelji, na koje su došli maturanti, njihovi razrednici, ravanteljica, profesori, vjeroučitelji, roditelji, prijatelji i rodbina. Svetu misu predvodio je župnik don Tomislav Mlakić, koji je tijekom propovijedi uputio prigodne riječi maturantima, a na kraju ih je i pohvalio što su na pravi način odlučiti započeti svoje maturalno slavlje. Profesorica Marija Vila čitala je misno čitanje, dok su maturanti kroz Molitvu vjernika izrekli svoje nakane i zahvale, a dječji crkveni zbor je svojim pjevanjem upotpunio misno slavlje.

Maturalno slavlje se zatim nastavilo u Hotelu Maestral uz glazbene taktove benda Adria. Foto-video „Ćibara“ svojim profesionalnim objektivom zabilježio je najbitnije trenutke slavlja.

Napominjemo da Srednja škola „Kupres“ ove godine broji 10 maturanata što je do sada najmanji broj maturana ove škole jer se radi o „prijelaznoj generaciji“, odnosno onoj koja je prva upisala devetogodišnje osnovno obrazovanje. Njihovi razrednici su bili prof. Ilija Svalina i prof. Mate Rebrina.

Kupreške maturante pohvljujemo na organizaciji predivne maturalne zabave, čestitamo im na lijepom ponašanju i od srca im želimo puno sreće na životnom putu koji sami odaberu.

mat1.jpgmat2.jpgmat3.jpgmat4.jpg

 

Slika bannera nedostaje