Mladi nogometaši iz BiH na najvećem hrvatskom derbiju

 

16.02.18 12:28

Mladi nogometaši NK Bubamara Travnik, NK SportPrevent Bugojno i HNK Kupres boravit će u danima vikenda u Zagrebu gdje će odmjeriti snage sa vršnjacima iz zagrebačkog Dinama, ali i imati priliku uživo gledati derbi Dinama i Hajduka koji se igra u nedjelju.

 

Mladi nogometaši iz BiH na najvećem hrvatskom derbiju

Ukupno 47 dječaka ova tri kluba u subotuujutru putuje u Zagreb, a radi se o dječacima rođenih 2003 i 2004. godine, tačnije pionirima.

 

U Zagrebu će usavršavati svoje nogometno znanje, steći nova iskustva i prijatelje, a radi se ustvari o početku suradnje i najavi kampa GNK Dinamo Zagreb koji će se od 02. do 05. kolovoza održati na Kupresu. Radi se o kampu za djecu od 7 do 16 godina, a najbolji će imati priliku nešto kasnije i trenirati sa Dinamom u Zagrebu.

 

 

 

"Naš fokus je na mladim igračima, točnije omladinskom pogonu. Želimo što više djece koja će uz kvalitetan rad biti sjajni ljudi i kvalitetni igrači. Da kvalitetan rad prepoznaju oni koji to trebaju pokazuje i poziv u reprezentaciju BiH našem članu Ivi Šariću na jedno od reprezentativnih okupljanja. Vjerujemo da će kamp opravdati povjerenje te da će svi uživati u kvalitetnim treninzima, utakmicama, te druženju", kazao je za SportSport.ba predsjednik HNK Kupres Mirko Ćaleta, ujedno i tehnički organizator kampa.

 

Ćaleta je potvrdio da je za sada povrđeno daće promotori kampa biti Vlatko Glavaš, prvi kapiten nogometne reprezentacije BiH, te kasnije i trener reprezentacije, te Danijel Krivić, bivši nogometaš Dinama, a očekuje se još nekoliko veoma zvučnih imena.

 

Generalni pokrovitelj Kampa će biti fondacijaIdriz Jakupović, a organizatori pripremaju veliki broj iznenađenje za sve posjetice i učesnike kampa.

sport.jpgsport2.jpg


 

Slika bannera nedostaje