Muška izvorna grupa „Kupreški bećari“ i Javna ustanova za kulturu „Hrvatski dom“ Kupres, pozivaju vas na HUMANITARNI KONCERT

 

06.04.17 16:00 Obavijesti

Muška izvorna grupa „Kupreški bećari“ i Javna ustanova za kulturu „Hrvatski dom“ Kupres, pozivaju vas na
HUMANITARNI KONCERT, koji će se održati, u četvrtak, 20. 4. 2017. godine, u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres, s početkom u 19:00 sati.


Na koncertu će nastupiti: Željko Bebek, Macao band, Muška izvorna grupa »Kupreški bećari«, Klapa Sv Jeronima, Žarko Luketina - Žare, Karla Lozančić, Ana Šarić, Antonija Batinić, Don Anto Ledić, Nada Bagarić i Etno skupina »Čuvarice«.


Ovaj humanitarni koncert organizira se s ciljem prikupljanja sredstava kojima će se pripomoći liječenje našega sugrađanina Dragana Lozančića – Bilog. 


Organizatori Muška grupa „Kupreški bećari“ i JU za kulturu „Hrvatski dom“ Kupres, pozivaju vas da dođete na koncert i uživate u dobroj glazbi, te da ujedno, svojim dolaskom i kupnjom ulaznice, poduprete ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju.
Cijena ulaznice je 5 KM a bit će prikupljani i dobrovoljni prilozi za vrijeme predprodaje ulaznica te na ulazu u dvoranu prije i tijekom koncerta.


Voditelji koncerta: Ivana Babić i Josip Ivić - Rašo

Organizatori: Muška grupa „Kupreški bećari“ i JU za kulturu „Hrvatski dom“ Kupres.

 

Slika bannera nedostaje