Na današnjoj sjednici u Drvaru SNSD izgubio većinu- niti jedna točka dnevnog reda nije usvojena

 

Na danas održanoj sjednici OV u Drvaru SNSD izgubio je većinu u Općinskom vijeću. Sve točke koje je do danas aktualna vlast predložila su pale.

Izvršenje proračuna, ne usvajanje izvješća o radu OV, izvješća osnovne i srednje škole , a između svega odluke koje je , možemo već sada reći bivši predsjednik vijeća potpisivao a danas tražio da mu vijeće te točke podrži. Takav oblik prakse da se potpisuju odluke a traže ruke u vijeću nakon tri mjeseca više neće bit usvajane.

Izvjesno je da će do kraja godine doći i do smjena u samom rukovodstvu vijeća. Ovo je nastavak pada SNSD u povratničkim općinama.

Vlast u općinama Bosansko Grahovo i Bosanski Petrovac čini Srpska Napredna Stranka kao i novu skupštinsku većinu u Drvaru gdje ima svojih 5 odbornika i koalicijski dogovor o novoj skupštinskoj većini sa S.P, PDP, DNS i HDZ 1990.

Ako se zna da je na županijskoj razini skupštinsku većinu u samoj skupštini županije formirala jedna nova politička priča predvođena HDZ BiH( Tomislavgrad) ,HDZ 1990, SNS, SDP, NSRzB, očito je da je SNSD ispao iz svih političkih kombinacija.

Treba naglasiti da su poslanici SNSD bili protiv smjena u Hercegbosanskim šumama i tako ostali bez mogućnosti bilo kakvog političkog utjecaja u ovom poduzeću.

Podatak sa prijevremenih lokalnih izbora održanih u Drvaru i Petrovcu bio je pokazatelj da je SNSD izgubio dominaciju jer po tim podacima Srpska Napredna Stranka ima više glasova , a na tim izborima je izlazila isključivo sama bez podrške.


drvar_slika.jpg

 

Slika bannera nedostaje