Načelnik općine Kupres Milan Raštegorac - Komo u radnoj posjeti u Zagrebu

 

01.02.17 15:48 Politika

ZAGREB, 01.02.2017. -Načelnik općine Kupres, u Zagrebu se susreo sa dr. Doris Pack dugogodišnjom  izvjestiteljicom Europarlamenta za BIH i predsjednicom Zajednice žena Europske pučke stranke i državnim tajnikom Vlade RH  iz središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH gosp. Zvonkom Milasom


Načelnik općine Kupres,gosp. Milan Raštegorac  Komo, danas je boravio u Zagrebu gdje se u 12 sati u hotelu Esplanade susreo sa dugogodišnjom izvjestiteljicom Europarlamenta i predsjednicom Zajednice žena Europske pučke stranke dr. Doris Pack.


Na sastanku se razgovaralo o pomoći Europarlamenta općiniKupres uz suradnju sa BiH vlastima a vezano za otvaranje novih radnih mjesta u Kupresu dolaskom tvrtki iz njemačke auto-industrije.

Nakon sastanka sa dr. Pack, načelnik Raštegorac se u 14 satisusreo sa državnim tajnikom  iz središnjeg državnog Ureda za Hrvate izvan RH gosp. Zvonkom Milasom gdje se razgovaralo o nastavku izgradnje sportske dvorane u Kupresu i ostalim projektima iz oblasti kulture i sporta kao i o projektima pomoći vjerskim zajednicama u općini Kupres.

tekst: T. Ivić

komo_1_zagreb.jpgkomo_2_zagreb.jpg


 

Slika bannera nedostaje