Najava: Rock festival "Busija" u Glamoču

19.07.18 08:26

Glazba

Podijeli


U organizaciji Udruge mladih "Sofija", 27. i 28. srpnja 2018. godine, održati će se rock festival "Busija" na istoimenom izletištu u Glamoču. Uz besplatan ulaz i kampiranje, posjetiteljima se nudi uživanje u prirodi izletišta Busija u blizini grada, kao i jezeru koje se nalazi u neposrednoj blizini samog izletišta.


Osim uživanja u netaknutoj prirodi grada Glamoča, u večernjim satima zagarantirana je dobra zabava za koju će se pobrinuti angažirani bendovi iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine:


27. srpanj

  4 Hombres (Livno)
  Taxi band (Zenica)
  WITCH 1  (Beograd)


28. srpanj

  Not Jane (Široki Brijeg)
  La Grange tribute to ZZ Top (Široki Brijeg)
  Kein Engel- Rammstein Tribute Band (Bjelovar)

        Osim zabavnog, ovaj festival je i humanitarnog karaktera što doprinosi važnosti samog događaja. Važnost ovog događaja za promoviranje grada Glamoča, njegovih prirodnih ljepota, Hercegbosanske županije te značaj unošenja zabavnog sadržaja u pomalo zaboravljen grad, očituje se i kroz veliki broj sponzorstva za festival, kako tvrtki tako i pojedinaca iz cijele Hercegbosanske županije.


U nadi da će ovaj događaj postati tradicija, organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da s pozitivnom energijom posjete festival i sudjeluju u dvodnevnoj zabavi, a za sve dodatne informacije, fotografije izletišta, ideje, sponzorstva i novosti posjete Facebook stranicu: Rock fest „Busija“ Glamoč. 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje