Najuspješniji županijski atletičari na prijamu kod ministrice Nakić - NAŠA DANIJELA KUNA

08.01.24 09:21

Glazba

Podijeli

Na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine na 10 kilometara koje je početkom kolovoza održano u Tomislavgradu, članica Atletskoga kluba Puls Tomislavgrad, Danijela Kuna osvojila je titulu državne i federalne prvakinje. Sredinom rujna na Državnom prvenstvu u polumaratonu, održanom u Sarajevu, Danijela je također bila najbolja te tako sezonu zaključila s dvije državne i federalne titule. 

20240104_103001.jpg

Na Državnom prvenstvu u Sarajevu uspješan je bio i Ilija Jukić, također član AK Puls Tomislavgrad. Na sarajevskom polumaratonu Ilija je postao federalni prvak te treći na Državnom prvenstvu.

U ime tih postignuća, Danijelu i Iliju ugostila je ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa Gordana Nakić te im čestitala na svim dosadašnjim uspjesima, a posebno na prošlogodišnjim državnim i federalnim titulama.

U razgovoru, ministrica je kazala kako izvrsnost u svakom poslu i aktivnosti zaslužuje poštovanje i podršku te da pojedinci i kolektivi koje odlikuju reprezentativna postignuća uvijek mogu računati na potporu Vlade.


ČESTITKA NAŠOJ DANIJELI, KAO I SVIM "PULSAŠIMA" KOJI NIŽU REZULTATE I ČIJI SU REZULTATI RADA, TRUDA I TRENIRANJA VIDLJIVI!

 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje