Nikola Perković novi generalni direktor ŠGD-a Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres

31.10.23 20:02

Vijesti

Podijeli

Važne promjene događaju se unutar ŠGD-a Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres, naime prošli tjedan je imenovan novi generalni direktor, gospodin Nikola Perković (HDZ 1990). Imenovanje gospodina Perkovića donosi svježi vjetar u upravljanje ovom renomiranom šumarskom tvrtkom, a isto tako predstavlja poticaj za daljnji razvoj i prosperitet Hercegbosanske županije.

Nikola Perković, mag.ing.silv., svojom bogatom karijerom i stručnim znanjem u području šumarstva, stekao je povjerenje stranke HDZ 1990 i preuzima vodstvo ŠGD-a Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres. Gospodin Perković dolazi s impresivnim životopisom i znanjem koje će zasigurno pridonijeti daljnjem razvoju tvrtke.

Nikola Perković, rođen 24. rujna 1989. godine u Bosni i Hercegovini, ima bogato radno iskustvo u sektoru šumarstva, gdje je proveo posljednjih 9 godina. Nakon završetka osnovne škole i gimnazije u Livnu, upisao je Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, gdje je stekao diplomu magistra inženjera šumarstva. Značajno je napomenuti da je gospodin Perković diplomirao kao najbolji student na svom fakultetu, što svjedoči o njegovoj stručnosti i predanosti.

DIREKTOR_SGD_1_879x1024.jpeg

Tijekom svoje karijere, gospodin Perković je stekao raznovrsno iskustvo u šumarstvu. Počevši kao pripravnik u ŠGD Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres tijekom 2014. i 2015. godine, brzo je napredovao i postao stručni suradnik za iskorištavanje šuma u istoj tvrtki od 2015. do 2022. godine. Njegova predanost i stručnost doveli su ga do imenovanja na poziciju pomoćnika ministra za šumarstvo, lovstvo i vodoprivredu u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, gdje je radio kao pomoćnik ministra Bože Perića.

Također je važno napomenuti da je HDZ 1990 dobio i financijskog direktora u ŠGD Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres, Iliju Musića iz Tomislavgrada. Mjesto direktora za proizvodnju i dalje ostaje HNP-u.

Nikola Perković preuzima dužnost generalnog direktora ŠGD-a Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres u izazovnom vremenu, no njegovo iskustvo i stručnost pružit će snažno vodstvo i podršku razvoju šumarskog sektora u Hercegbosanskoj županiji. Očekuje se da će njegovo imenovanje pozitivno utjecati na dugoročnu održivost i prosperitet šumarstva u regiji.


 

 

Slika bannera nedostaje