Novi Travnik: Veterani Hajduka i Udruga PRONT igraju humanitarnu utakmicu

 

25.07.16 08:09 Vijesti

U petak je na stadionu Poljud potpisan ugovor između tajnika Veterana Hajduka Gorana Braila  i predsjednika Udruge PRONT iz Novog Travnika Ivice Džambasa.

Veterani Hajduka gostovati će u Novom Travniku 2. rujna. Radi se o humanitarnoj malonogometnoj utakmici između Veterana Hajduka, Novog Travnika i Udruge PRONT.

Veterani Hajduka doći će u najjačem sastavu, a tu će biti Tonći Gabrić, Ivica Šurjak, Igor Musa, Ivica Mornar, Vlatko Đolonga, Vilson Đoni, Nenad Pralija, Jurica Jerković, Ivica Buljan, Goran Brailo i još pokoje iznenađenje.

Cilj ove utakmice je prikupljanje novčanih sredstava za proširenje smještajnih kapaciteta u edukacisjko rehabilitacisjkom centru Duga u Novom Travniku, rekao nam je predsjednik Udruge PRONT Ivica Džambas.

Centar Duga je ustanova koja pruža usluge dnevnog i stacioniranog boravka osobama sa posebnim potrebama. Rad se bazira na programima socijalne skrbi, odgoja, obrazovanja i radnog osposobljavanja djece sa posebnim potrebama.

Centar je osnovan 1997 godine i pruža usluge građanima iz cijele Bosne i Hercegovine, a nalazi se u samom centru grada. Postojeći kapaciteti su popunjeni, te Centar nije u mogućnosti udovoljiti svakodnevnim zahtjevima za smještaj korisnika, posebice za stacionirani smještaj.

Dogradnjom i proširenjem objekta stvorili bi se uvjeti za prijem novih korisnika, te poboljšali uvjeti rada u jedinoj ovakvoj ustanovi u Srednjobosanskoj županiji.40x60_humanitarna.jpg.

Procijenjena površina dogradnje iznosi 200 četvornih metara, a ukupna vrijednost projekta iznosi 150.000 KM.

Udruga PRONT ovim projektom želi prikupiti dio sredstava potrebnih za realizaciju ovog projekta, te poziva sve ljude dobre volje da se priključe ovoj velikoj humanitarnoj akciji, a od 16. kolovoza pa do 30. rujna bit ce u funkciji i humanitarni telefon.

U koliko želite biti dio ove akcije javite se na br. mob 063 829 516 ili na mail udrugapront@hotmail.com.

 

Slika bannera nedostaje