Obavljeno ždrijebanje Radio postaje Kupres za sudjelovanje u emisijama za političke subjekte i nezavisne kandidate u izbornoj kampanji za Opće izbore u BiH

 

31.08.18 16:49 Vijesti

Kako je i najavljeno u javnom pozivu  Radio postaja Kupres u skladu sa Pravilnikom o medijskom predstavljanju političkih subjekata i nezavisnih kandidata u izbornoj kampanji za opće izbore u Bosni i Hercegovini 7. listopada 2018 godine . Danas je u prostorijama radija Kupres održano ždrijebanje za besplatnu prezentaciju kroz emisije za političke subjekte i nezavisne kandidate prijavljene javnom pozivu i nazočne izvlačenju termina izravnog predstavljanja. Ždrijebanje je obavljeno za besplatno izravno predstavljanje u programu radija u trajanju od 15 minuta. Radio postaja Kupres će emitirati uživo i emisije javne rasprave za sve tri razine vlasti. Emisije će biti emitirane prvog drugog i četvrtog listopada sa  početkom u 13 sati, a politički subjekti su dužni najkasnije jedan dan prije najaviti svoje sudjelovanje i za to prijaviti jednu osobu.

Političke stranke koalicije i nezavisni kandidati koji nisu bili nazočni ždrijebanju mogu dobiti termin za izravno predstavljanje ali po rasporedu prijavljivanja u dogovoru sa uredništvom. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail i na druge dostupne načine.

rak_scan_izbori2018.jpg


 

Slika bannera nedostaje